Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dmitri Kozak a discutat cu administrația regiunii transnistrene

© Sputnik / Miroslav RotariDmitri Kozak
Dmitri Kozak - Sputnik Moldova
Abonare
Întâlnirea a avut loc la complexului istoric-militar „Cetatea Bender”.

CHIȘINĂU, 25 iun – Sputnik. Vicepremierul Federației Ruse Dmitri Kozak a purtat negocieri cu oficialitățile din regiunea transnistreană.

Întâlnirea a avut loc la complexului istoric-militar „Cetatea Bender”, transmite de la locului evenimentului corespondentul Sputnik.

Vicepremierul Federației Ruse Dmitri Kozak, în calitate de reprezentant special al președintelui Rusiei pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Republica Moldova, a venit luni la Chișinău într-o vizită de lucru. Din componența delegației face parte și ministrul rus al Agriculturii Dmitri Patrușev.

© Sputnik / Андрей ПетрикVizita lui Dmitri Kozak în Transnistria
Dmitri Kozak a discutat cu administrația regiunii transnistrene - Sputnik Moldova
Vizita lui Dmitri Kozak în Transnistria

La Chișinău, vicepremierul rus a purtat negocieri cu conducere de vârf a Republicii Moldova, discuțiile fiind axate pe determinarea sarcinilor prioritare în vederea aprofundării relațiilor moldo-ruse. Delegația rusă condusă de Dmitri Kozaa avut întrevederi cu președintele țării Igor Dodon, cu spicherul Parlamentului Zinaida Greceanîi și cu premierul Republicii Moldova Maia Sandu.

Fluxul de știri
0