Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bacalaureat 2019: Iată câți elevi au fost dați afară de la examene

© Sputnik / Евгений Епанчинцев / Accesați arhiva multimediaЭкзамен
Экзамен - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În sesiunea de Bacalaureat 2019, doar doi elevi au fost eliminați de la examen, comparativ cu 1133, în anul 2013, arată datele prezentate de ministra Educației, Liliana Nicolaescu-Onofrei.

CHIȘINĂU, 23 iun - Sputnik. De asemenea, anul acesta, 1008 elevi au primit nota „zece” din oficiu, comparativ 229, în anul 2015.

„Ieri a fost ultimul examen de Bacalaureat din sesiunea 2019. Respectele mele pentru echipa extraordinară, dedicată și responsabilă a Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare. Mulțumiri tuturor profesorilor și managerilor care au asigurat un proces corect și eficient. Mulțumiri tuturor autorilor de teste. Peste puțin timp vom afla și rezultatele muncii tuturor elevilor și profesorilor. Vedeț mai jos doi parametri importanți, după mine. Cum s-a schimbat în timp numărul elevilor care au fost eliminați din examen. Și cum s-a schimbat numărul elevilor care au primit nota 10 din oficiu la limba străină. Eu mă bucur. Dar dumneavoastră?”, a scris ministrul.

Fluxul de știri
0