Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Linia directă cu Vladimir Putin: Ce-i preocupă cel mai mult pe ruși

© Sputnik / Accesați arhiva multimedia Ежегодная специальная программа "Прямая линия с Владимиром Путиным"
 Ежегодная специальная программа Прямая линия с Владимиром Путиным - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Putin a examinat în prealabil o parte dintre întrebările adresate de cetățenii – ce probleme îi preocupă cel mai mult.

CHIȘINĂU, 20 iun – Sputnik. În debutul ”liniei directe” cu cetățenii, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin a făcut o evaluare a celor mai stringente probleme care au fost semnalate în întrebările adresate.

Potrivit șefului statului, cetățenii ruși sunt preocupați cel mai mult de problemele din sfera socială și chestiunile legate de nivelul de trai.

El a menționat că proiectele sociale care au fost demarate vor permite ca economia să pornească pe un alt făgaș, vor garanta siguranța statului într-o perspectivă de lungă durată. Aceste proiecte urmăresc să ridice productivitatea muncii și să impulsioneze dezvoltarea economiei, iar acest lucru va duce la îmbunătățirea calității vieții.

Președintelui i-au fost adresate întrebări în legătură cu calitatea vieții în regiuni, în speță, în privința salariilor foarte mici.

Прямая линия с президентом России Владимиром Путиным - Sputnik Moldova
Rusia
Aproape un milion de întrebări pentru Vladimir Putin: Ce solicitări au cetățenii ruși

Putin a cerut să fie verificate aceste semnale în legătură cu salariile de doar 10 mii de lei și să fie luate măsurile de rigoare în fiecare caz în parte.

Linia directă cu Putin a început la ora 12:00, pe data de 20 iunie, și este transmisă la posturile „Pervîi Kanal”, „Rossia 1”, „Rossia 24”, ”NTV”, „ORT”, „Mir” și la posturile de radio „Maiak”, „Vesti FM” și „Radio Rossia”.

În timpul ”liniei directe”, președintele va răspunde la întrebările care îi preocupă pe cetățeni, cu privire la situația social-politică și social-economică din țară, precum și la situația internațională.

Cetățenii ruși sunt interesați în deosebi evoluția relațiilor cu alte țări, problemele ecologice, majorarea salariilor și a indemnizațiilor, ajutorul acordat familiilor cu mulți copii, creșterea tarifelor etc.

Fluxul de știri
0