Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Experții militari din Federația Rusă vor inspecta obiectivele din România

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Experții ruși vor inspecta unele obiecte militare din România și vor obține informații cu privire la activitățile militare de pe teritoriul României.

CHIȘINĂU, 19 iun – Sputnik. Potrivit șefului Centrului Național pentru Diminuarea Amenințării Nucleare, Serghei Rîjkov, în conformitate cu documentul de la Viena, din 2011 cu privire la măsurile de consolidare a încrederii și securității, un grup de specialiști ruși planifică efectuarea unei inspecții în zona indicată de pe teritoriul României, între 18 și 21 iunie, anunță portalul Zvezda.

Drapele - SUA și UE - Sputnik Moldova
Statele Unite ale Americii amenință Uniunea Europeană cu „retragerea sprijinului militar”

Verificarea este efectuată cu scopul aprecierii proporțiilor activității militare în limitele zonei indicate sau confirmarea lipsei unei activități militare, care necesită o notificare prealabilă. Suprafața acestei zone va cuprinde 16 mii de kilometri pătrați.

În cadrul acestor măsuri, inspectorii ruși vor vizita zonele de exerciții și poligoanele, vor obține informația necesară despre prezența în zona indicată a trupelor și unităților militare, despre activitatea militară în zona indicată, în special, despre exercițiile militare internaționale „SABER GUARDIAN-2019”, care se desfășoară acum.

Fluxul de știri
0