Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Caz excepțional la Hâncești: Un procuror, lovit în cap în timp ce mergea spre serviciu

CC0 / Pixabay / Pavlofox / Кулак
Кулак - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul de Interne, Andrei Năstase, a anunțat în cadrul ședinței Guvernului despre atacul săvârșit asupra unui procuror din raionul Hâncești.

CHIȘINĂU, 20 iun – Sputnik. Un procuror din cadrul Procuraturii Hâncești a fost lovit, în dimineața zilei de astăzi, în cap de un necunoscut în timp ce încerca să intre în sediul Procuraturii. Despre acest caz a anunțat ministrul de Interne, Andrei Năstase, în cadrul ședinței Guvernului.

Accident rutier în raionul Hâncești - Sputnik Moldova
Accidente
Accident grav la Hâncești: Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite

Năstase a spus că femeia și-a pierdut cunoștința după ce a fost lovită cu un obiect dur în cap. Procurorul este acum internat în spital cu comoție cranio-cerebrală.  

”Vă aduc la cunoștință despre un caz excepțional care a avut loc la Hâncești. A fost atacată o doamnă procuror lângă Procuratură, fiind lovită în cap cu un obiect dur. Și-a pierdut cunoștința. Procurorul a fost internat în spital”, a declarat ministrul de Interne.

Năstase a anunțat că oamenii legii au identificat făptașul, iar acum acesta urmează a fi reținut.  

”Au fost ridicate înregistrările video. Persoana este identificată și urmează a fi căutată și reținută”, a declarat ministrul de Interne.

Fluxul de știri
0