Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Terifiant: Cadavrul dezmembrat al unei femei, găsit pe marginea drumului la Galați

© Sputnik / Miroslav RotariДорога
Дорога - Sputnik Moldova
Abonare
Caz terifiant la Galați, România: o femeie a avut parte de o moarte extrem de violentă, mâinile şi picioarele fiindu-i secţionate de corp.

CHIȘINĂU, 20 iun – Sputnik. Cadavrul dezmembrat al unei femei a fost descoperit, în noaptea de miercuri spre joi, la Galați, pe marginea drumului de centură, scrie presa din România.

Мусор - Sputnik Moldova
Societate
Cadavru găsit într-un tomberon, în sectorul Râșcani al Capitalei – Detalii înfiorătoare

Crima oribilă lasă multe semne de întrebare. Potrivit primelor informaţii, cadavrul a fost descoperit puţin înainte de miezul nopţii de miercuri spre joi, în vegetaţia de lângă gardul cimitirului „Sf. Lazăr”, pe drumul de Centură. Cadavrul a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, pentru necropsie, urmând ca medicii legişti să stabilească momentul în care a survenit decesul și să spună dacă femeia a fost mai întâi ucisă şi ulterior mutilată, ori a fost omorâtă cu sadism.

Este clar însă că femeia a avut parte de o moarte violentă, mâinile şi picioarele fiindu-i secţionate de corp. Părţile umane ar fi fost descoperite lângă cadavru.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. În urma verificărilor, care au durat toată noaptea, a fost identificat un principal suspect, care se află deja la audieri, informează presa.

Fluxul de știri
0