Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Întrevedere Pavel Filip - Johannes Hahn: Iată ce va face PDM în continuare

© Photo : Facebook / Pavel FilipPavel Filip a avut discuție cu Comisarul Johannes Hahn
Pavel Filip a avut discuție cu Comisarul Johannes Hahn - Sputnik Moldova
Abonare
Comisarul European pentru Extindere și Politici de Vecinătate, Johannes Hahn, a avut astăzi o întrevedere cu fostul premier moldovean Pavel Filip.

CHIȘINĂU, 19 iun – Sputnik. Pavel Filip a scris pe pagina sa de Facebook că a discutat cu Johannes Hahn situația din Republica Moldova.

"O discuție bună cu Comisarul Johannes Hahn. Am făcut un schimb de opinii privind situația social-politică din Republica Moldova și importanța asigurării stabilității în țară", spune Pavel Filip.

"PDM a arătat că este un partid dedicat stabilități țării și integrării europene. Vom depune toate eforturile ca să ne consolidăm poziția de partid social-democrat european. Vom continua să facem opoziție constructivă în Parlament, susținând proiectele care țin de Acordul de Asociere cu UE și aduc beneficii pentru cetățeni", a mai spus fostul premier.

Și serviciul de presă al PDM a relatat despre această întrevedere.

"Comisarul Johannes Hahn a salutat depășirea blocajului politic pe cale pașnică și a accentuat rolul important al opoziției într-un stat democratic, care trebuie să fie o opoziție activă, dar și constructivă. Oficialul european a apreciat colaborarea de până acum și a exprimat încrederea că bunele relații vor continua", precizează serviciul de presă al PDM într-un comunicat de presă.

Fluxul de știri
0