Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele Igor Dodon s-a întâlnit cu ambasadorul rus Oleg Vasnețov

© Photo : Facebook / Dodon IgorПрезидент Молдовы Игорь Додон и посол России в республики Олег Васнецов
Президент Молдовы Игорь Додон и посол России в республики Олег Васнецов - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele moldovean, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

CHIȘINĂU, 18 iun – Sputnik. Șeful statului a spus că în cadrul discuțiilor le-a adus mulțumiri mai multor demnitari ruși.

"Am adresat mulțumiri Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, vicepremierului Dmitrii Kozak și Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse pentru recunoașterea noii guvernări legitime a Moldovei și pentru susținerea eforturilor noastre întru menținerea stabilității în țară", a afirmat el.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și premierul Federației Ruse, Dmitri Medvedev - Sputnik Moldova
Dodon intenționează să discute cu Medvedev anularea taxelor la mărfurile moldovenești

De rând cu Rusia, el le-a adus mulțumiri și demnitarilor din alte state pentru sprijinul acordat țării noastre: "Consider că susținerea comună oferită de Rusia, Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii noii guvernări a Republicii Moldova, este un caz excepțional care creează posibilități foarte mari astfel ca, prin eforturi comune, să îmbunătățim viața cetățenilor Republicii Moldova".

Dodon spune că a convenit asupra unor chestiuni cu ambasadorul rus.

"De asemenea, am discutat și un spectru larg de subiecte cu privire la relațiile de cooperare bilaterale și am fost unanimi în opinia privind necesitatea reluării urgente a activității depline a Comisiei Interguvernamentale pentru cooperarea comercial-economică. În context, am menționat importanța întrevederilor de lucru cu Prim-ministrul Federației Ruse, Dmitri Medvedev, și cu vicepremierul Dmitri Kozak, preconizate în data de 21 iunie, la Minsk", a spus președintele Dodon.

Fluxul de știri
0