Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atenție: Pe această stradă din Capitală nu veți putea circula până pe 31 iulie

© Sputnik / Miroslav RotariАвтобус общественный транспорт
Автобус общественный транспорт - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă, anunță primăria municipiului Chișinău.

CHIȘINĂU, 16 iun - Sputnik. În perioada 17 iunie - 31 iulie 2019, în Chișinău va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina, în perimetrul str. 31 August 1989 și str. București, pentru desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II - BERD, BEI (str. 31 August 1989, str. Tighina și str. Alexandru cel Bun).

Totodată, Primăria orașului anunță că itinerarul transportului în comun care trece prin acel sector de drum va fi schimbat după cum urmează:

Autobuze

Ruta nr. 9:

Tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. București, str. Tighina, str. Alexei Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Ruta nr. 13:

Tur - de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, bd. Dacia, și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 190:

Tur - de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. București, str. Tighina, str. Alexei Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit; 

Rutele nr. 178 și nr. 192:

Tur - de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite;

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Fluxul de știri
0