Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministrul de Externe întreprinde o vizită în SUA: Cu cine se va întâlni – Detalii

© Photo : Facebook / Dodon IgorNicolae Popescu
Nicolae Popescu - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicolae Popescu, se află într-o vizită oficială în SUA.

CHIȘINĂU, 17 iun – Sputnik. Noul ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicolae Popescu, se află într-o vizită oficială în Statele Unite ale Americii. Oficialul va avea mai multe întrevederi importante în Washington.

”Una dintre primele vizite oficiale planificate încă de la învestirea guvernului Maia Sandu este cea pe care o încep astăzi în Statele Unite ale Americii, unul dintre cei mai importanți parteneri strategici de dezvoltare ai țării noastre”, a scris ministrul pe Facebook. 

Nicolae Popescu se va întâlni și cu moldovenii care sunt stabiliți în America.

”Un moment special al vizitei mele în America va fi întâlnirea cu diaspora noastră. Vă aștept pe toți cei care veți fi în zonă marți, 18 iunie, la ora locală 18.00 la sediul ambasadei noastre (2101 S Street NW, Washington D.C 20008) pentru a discuta împreună despre cum vedem viitorul țării noastre. În tot efortul nostru de a readuce Republica Moldova pe drumul cel bun, diaspora joacă și va juca un rol fundamental”, a scris ministrul pe pagina oficială de Facebook.

Fluxul de știri
0