Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Filip a anunțat cine va fi noul vicepreședinte al Parlamentului din partrea PDM - Video

© Sputnik / Miroslav RotariДемократическая партия Молдовы ПДМ
Демократическая партия Молдовы ПДМ - Sputnik Moldova
Abonare
Partidul Democrat din Moldova a anunțat cine va ocupa funcția de vicepreședinte al Parlamentului din partea formațiunii. Anunțul a fost făcut recent de Pavel Filip în cadrul unui briefing de presă.

CHIȘINĂU, 17 iun - Sputnik. Vicepreședinte al Parlamentului din partrea Partidului Democrat din Moldova a fost desemnată Monica Babuc. Anunțul a fost făcut de liderul grupului parlamentar al formațiunii, Pavel Filip în cadrul unui briefing de presă.

Totodată, Filip a declarat că Partidul Democrat din Moldova (PDM) va participa la ședințele Parlamentului „începând cu ziua de astăzi” și va fi în opoziție ”activă și constructivă”, a anunțat Filip.

Pe 14 iunie, Pavel Filip a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, la care a fost însoțit de toți miniștrii din Guvernul democrat, că pleacă din funcția de premier cu conștiința împăcată și i-a urat urmașului său în această funcție, Maia Sandu, succes și multă responsabilitate.

Fluxul de știri
0