Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Guvernul Maia Sandu a intrat în sediul Executivului

© Sputnik / Мирослав Ротарь Правительство Республики Молдова guvern
 Правительство Республики Молдова guvern - Sputnik Moldova
Abonare
Membrii cabinetului de miniștri Maia Sandu a u fost lăsați să-și țină ședința în incinta Executivului. Andrei Năstase a spus că chiar au fost invitați să intre împreună intrarea centrală. Presa însă a fost oprită la intrare.

CHIȘINĂU, 15 iun – Sputnik. În cadrul unui scurt dialog cu jurnaliștii, vicepremierul Andrei Năstase a fost întrebat unde se află liderul Partidului democrat, Vladimir Plahotniuc. Năsatase a spus că Plahotniuc este plecat din țară, dar că nu știe unde.  

amintim că în această noapte, PDM a confirmat printr-un comunicat că Plahotniuc a plecat din țară, dar a și lansat mai multe acuzații la adresa presei.

”În legătura cu  speculaţiile apărute în presă despre aşa-zisa dispariţie a liderului PDM,  precizăm că domnul Vlad Plahotniuc a plecat pentru câteva zile din ţară, la familia sa. Facem apel, pe această cale, să fie evitate speculaţiile şi informaţiile neverificate. Recent, cetăţenii au fost intoxicaţi cu o campanie de manipulare asemănătoare, când au fost publicate informaţii false despre starea sănătăţii sale. Este regretabil că se operează cu astfel de ştiri false, care induc în eroare opinia publică”, menționează formațiunea în comunicat. 

Fluxul de știri
0