Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mesaj pentru Donald Trump: Iată ce i-a urat Igor Dodon președintelui SUA - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Молдовы Игорь Додон
Президент Молдовы Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova i-a transmis un mesaj omologului său american în care îl felicită cu prilejul zilei sale de naștere și își exprimă speranța că SUA va juca un rol important în procesul de ”reintegrare politică durabilă” a Moldovei, dar și va contribui substanțial și la consolidarea securității generale în Europa de Est.

CHIȘINĂU, 14 iun - Sputnik. Președintele Moldovei, Igor Dodon, l-a felicitat pe președintele american Donald Trump cu prilejul zilei de naștere. Șeful statului i-a mulțumit lui Trump pentru deschiderea și interesul manifestat față de Republica Moldova și s-a arătat încrezător că SUA se va implica activ în procesul de ”reintegrare politică durabilă” a Moldovei.

”Îi mulțumesc în mod aparte pentru deschiderea și interesul față de Republica Moldova, manifestate în cadrul scurtei noastre discuții de la Paris, în noiembrie 2018. Sunt convins că implicarea Statelor Unite ale Americii, în calitatea ei de voce importantă pe plan internațional, în promovarea pozitivă și dinamică a procesului de reintegrare politică durabilă a Republicii Moldova va contribui substanțial și la consolidarea securității generale în Europa de Est”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Totodată, șeful statului și-a exprimat speranța să discute mai detaliate acest subiect important în viitorul apropiat.

Fluxul de știri
0