Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Striptease nuclear și scandal la Cernobâl: Poze sexy printre ruinele orașului - Foto

© Photo: Insatgram / nz.nik Un model în orașul Pripyat
Un model în orașul Pripyat - Sputnik Moldova
Abonare
Printre turiștii care au dat iama la Cernobâl după controversatul film al HBO, s-a aflat și o tânără care a făcut senzație cu pictoriale în care apare aproape nudă printre ruinele iradiate ale orașului.

CHIȘINĂU, 13 iun - Sputnik. Fotografiile tinerei care a pozat aproape goală printre rămășițele de la Cernobâl au aprins discuții aprige în social media, nu foarte favorabile gestului ei ciudat, relatează sputniknews.com.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от @nz.nik

După ce turiștii au năvălit la locul dezastrului de la Cernobâl, sub impresia serialului HBO, aclamat și criticat deopotrivă, o tănără care este model pe Instagram a făcut senzație pe social media după ce a postat o serie de fotografii cu ea nudă, făcute în Pripyat, un oraș fantomă localizat lângă centrala dezafectată de la Cernobâl, de unde populația a fost evacuată în 1986.

​Fotografiile, care o au în prim plan pe tânăra pozând în fața clădirilor dezafectate și abandonate de rezidenți în urmă cu trei decenii, i-au făcut pe numeroși utilizatori ai Instagram să își spună părerile deloc favorabile.

​”Ești o glumă proastă. Ce faci este lipsit de respect în foarte multe moduri. Dacă ai vreun reper moral, scoate aceste fotografii. Oamenii au murit acolo”, a scris un utilizator.

”Dacă vei naște un copil bolnav mai târziu (sper să nu), ar trebui să-ți amintești de această fotografie”, a remarcat un altul.

”Foarte nerespectuos și greșit – ar fi trebuit să gândești un pic înainte de a te decide să faci așa ceva”, a venit un alt comentariu.

Fluxul de știri
0