Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Guvernatorul Băncii Naționale, convocat la Parlament

© Photo : BNMOctavian Armașu la Forumul Investiţional Chișinău
Octavian Armașu la Forumul Investiţional Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Parlamentului i-a convocat în ședință pe guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Octavian Armașu, și pe premierul Maia Sandu.

CHIȘINĂU, 14 iun – Sputnik. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, i-a convocat în ședință pe guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Octavian Armașu și pe premierul Maia Sandu pentru a discuta situația curentă din sistemul financiar-bancar, piața valutară  și dinamica rezervelor valutare, potrivit unui comunicat de presă remis de Parlament.

PDM sediu ПДМ офис - Sputnik Moldova
Politică
Oficial: Partidul Democrat din Moldova se retrage de la guvernare

La discuții au participat și ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, ministrul Finanțelor, Natalia Gavriliță, și președintele Comisiei parlamentare control al finanțelor publice, Vladimir Golovatiuc.

În cadrul întrevederii,  guvernatorul BNM  a prezentat informații la subiect și a menționat că situația este una stabilă, care nu prezintă riscuri de agravare sau îngrijorări.

Președintele Parlamentului a salutat formatul discuției și s-a convenit că întruniri ale factorilor de decizie din Parlament, Guvern și Banca Națională a Moldovei vor avea loc periodic.

Fluxul de știri
0