Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ambasada SUA în alertă: Atenționare pentru cetățenii americani din Moldova

© Sputnik / Мирослав РотарьПосольство Америки в Молдове
Посольство Америки в Молдове - Sputnik Moldova
Abonare
Alertă de gradul doi: Reprezentanța diplomatică a SUA în Moldova îi atenționează pe cetățenii americani aflați pe teritoriul țării noastre în privința eventualității unor acțiuni de protest în contextul organizării acțiunilor de masă care urmează a fi organizate pe 16 iunie în Chișinău.

CHIȘINĂU, 14 iun - Sputnik. Alertă de gradul doi: Ambasada Statelor Unite în Moldova îi avertizează printr-un comunicat pe cetățenii americani aflați pe teritoriul Republicii Moldova. Aceștia sunt îndemnați să fie precauți în contextul organizării unor ample acțiuni de protest în ziua de duminică, pe 16 iunie.

”Se așteaptă un număr mare de participanți și o prezență masivă a Poliției. Demonstrațiile pașnice ar putea deveni periculoase", precizează ambasada.

Măsuri de precauție

An acest context, cetățenilor americani li se recomandă să evite zonele în care au loc aceste manifestații. De asemenea, să fie atenți în cazul în care se pomenesc pe neașteptate în apropierea unor întruniri sau acțiuni de protest. Americanii sunt îndemnați să monitorizeze presa locală, să nu iasă în evidență și să fie pregătiți pentru eventuale perturbări ale circulației și blocarea unor drumuri. Totodată, aceștia ar trebui să-și facă propriile planuri de securitate.

Fluxul de știri
0