Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Situația din Moldova, prezentată de Nicu Popescu în fața a 50 de diplomați din statele G7

© Photo : Facebook / Nicu PopescuMinistrul AEIE, Nicu Popescu - întrevedere cu diplomați din statele G7
Ministrul AEIE, Nicu Popescu - întrevedere cu diplomați din statele G7 - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Situația politică din Republica Moldova a fost discutată joi, cu 50 de diplomați din statele G7, în cadrul unui briefing care a avut loc la Ministerul de Externe al Franței.

CHIȘINĂU, 13 iun - Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe și a Integrării Europene, Nicu Popescu, a fost invitat să prezinte situația din Republica Moldova în fața a 50 de diplomați din statele G7.

”Am fost invitat astăzi să prezint un briefing referitor la situația din țara noastră în fața a aproximativ 50 de diplomați din statele G7 (Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Regatul Unit al Marii Britanii și Statele Unite ale Americii)”, a scris Popescu pe pagina sa de Facebook.

Totodată el precizează că briefingul a avut loc la Ministerul de Externe al Franței, țară care deține președinția grupului G7”.

De asemenea, noul ministru al Afacerilor Externe al Republicii Moldova s-a întâlnit cu Secretarul de Stat pentru Afaceri Europene, Amelie de Monchalen.

"Astăzi, am făcut un schimb de opinii cu noul ministru moldovean de Externe, Nicolai Popescu, cu privire la condițiile care trebuie îndeplinite pentru un transfer pașnic de putere în Republica Moldova și garantarea statului de drept", a scris diplomatul francez pe Twitter.

Fluxul de știri
0