Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Vino la Festivalul Familiei și Tradițiilor Populare

© Sputnik / Miroslav RotariOlga Cazacu și Cristian Slobodeniuc
Olga Cazacu și Cristian Slobodeniuc - Sputnik Moldova
Abonare
Invitații emisiunii Sputnik Matinal Cristian Slobodeaniuc și Olga Cazacu, membrii stafului organizator al Festivalului Familiei și Tradițiilor Populare îi îndeamnă pe toți doritorii care doresc să scape de rutină și să petreacă timpul în aer liber să vină la Complexul Etno Cultural Vatra, pe 22 și 23 iunie. Evenimentul va oferi publicului muzică de calitate, concursuri gastronomice, iar cei pasionați de natură să-și instaleze corturi într-o zonă special amenajat.
Vino la Festivalul Familiei și Tradițiilor Populare

Evenimentul are ca scop păstrarea și renașterea tezaurului național inclusiv promovarea familiei tradiționale. Organizatorii au anunțat, de asemenea, că obiectele care vor fi expuse la Festival sunt aduse din toată țara și vom putea vedea specificul anumitor regiuni.

"Vom avea ansambluri din toată țara. Au confirmat participarea la festival sute de persoane. Punem accent pe calitatea evenimentului și ne așteptăm la un flux de circa zece mii de oameni", a declarat Olga Cazacu. 

Biletul de intrare la festival este de 50 de lei pentru o zi și 70 de lei pentru doua zile. Cei care vor dori să-și instaleze un cort o vor putea face gratuit într-o zonă special amenajată.

Prețul tichetelor este valabil până pe data de 15 iunie, după care organizatorii susțin că vor crește prețul cu maxim 20 sau 30 de lei. În acest sens organizatorii încearcă să mobilizeze și să responsabilizeze cetățenii pentru a lua decizii cu mult înainte de festival. 

Festivalul este o premieră. Vom avea muzică nocturnă pentru toate gusturile, rock, band, muzică tradițională. Vom avea parte de o atmosferă specială și ne dorim ca lumea să vină cu familia, prietenii, copii, pentru a se simți bine. Evenimentul are un obiectiv social, a conchis Cristian Slobodeaniuc.

Festivalul Familiei și Tradițiilor Populare va lua start pe 22 iunie ora 11:00 și se va încheia pe data de 23 iunie. 

Autor: Dumitru Chitoroagă

Fluxul de știri
0