Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Bărbat lovit de mașină în Capitală: Șoferul a încercat să fugă - iată ce a urmat (Video)

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Șoferul a încercat să părăsească locul accidentului, însă după ce a fost oprit de către pietoni, s-a grăbit să-i acorde ajutor victimei.

CHIȘINĂU, 13 iun – Sputnik. O mașină a lovit un pieton pe strada Bulgară din Capitală. Martorii oculari au comunicat despre acest accident pe rețelele de socializare.

”Șoferul automobilului se deplasa cu viteză excesivă și a lovit un pieton. Acesta să părăsească imediat locul faptei, însă trecătorii i-au blocat accesul. După aceasta el a ieșit din automobil și a început să acorde primul ajutor,” menționează autorul postării pe Facebook.

Solicitat de reporterul Sputnik Moldova, Serviciul de presă al Poliției Capitalei a confirmat această informație.  

„Da, avem înregistrat un astfel de caz. Acesta s-a produs pe 12 iunie la ora 11.20, pe strada Bulgară, la intersecția cu strada Mitropolitul Vatlaam. Un automobil marca BMW, la volanul căreia se afla un tânăr de 22 de ani, a lovit un bărbat de 41 de ani. Pietonul nu a fost accidentat grav și nu a avut pretenții față de șofer”, a specificat Natalia Stati, ofițer de presă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău.

Aceasta a adăugat că, oricum, victima trebuie să fie supusă unei expertize care va stabili gravitatea traumatismelor cu care s-a ales.

Pentru această încălcare șoferul riscă 6 puncte de penalizare.

Fluxul de știri
0