Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele Dodon către ambasadorul SUA: Risc major săptămâna viitoare - Video

© Photo : Facebook / Dodon IgorПрезидент Молдовы Игорь Додон и посол США в республике Дерек Хоган
Президент Молдовы Игорь Додон и посол США в республике Дерек Хоган - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În cadrul discuției cu ambasadorul american la Chișinău, Președintele Igor Dodon și-a exprimat îngrijorarea în privința existenței unui risc major de destabilizare a situației politice pentru săptămâna viitoare.

CHIȘINĂU, 12 iun - Sputnik. Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan. În cadrul discuției au fost discutată situația politică internă din ultimele zile în Republica Moldova, precum și scenariile care ar putea avea loc. Șeful statului și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu existența unui risc major pentru săptămâna viitoare. 

”Eu văd că există un risc major pentru săptămâna viitoare”, a declarat Dodon.

Totodată, a fost examinat un spectru larg de chestiuni cu privire la relațiile bilaterale, reiterând intenția ambelor părți de a consolida dialogul strategic în cele mai importante domenii.

”În contextul politicii externe, am reconfirmat poziția Administrației Președintelui privind promovarea unor relații reciproc avantajoase atît cu partenerii din Vest, cât și cu cei din Est”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Fluxul de știri
0