Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mesaj de felicitare în ajunul Zilei Rusiei din partea ambasadorului Vasnețov

© Photo : Serviciul de presă al Președinției Republicii MoldovaOleg Vasnețov
Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova
Abonare
Diplomatul rus a menționat că Rusia și Moldova sunt legate printr-o prietenie seculară, de aceleași valori morale și spirituale și o profundă simpatie reciprocă.

CHIȘINĂU, 11 iun – Sputnik. La redacția Sputnik Moldova a sosit textul mesajului de felicitare din partea Ambasadorul Federației Ruse în Moldova, Oleg Vasnețov, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Rusiei, marcată în data de 12 iunie.

„Dragi cetățeni ai Federației Ruse și compatrioți!

Vă felicit cordial cu prilejul sărbătorii de stat – Ziua Rusiei.

Lumița Taburța - Sputnik Moldova
La Sankt-Petersburg se desfășoară Festivalul Culturii Moldovenești - detalii

Pe 12 iunie cinstim necuprinsa noastră Patrie, istoria sa glorioasă și pe strămoșii ei legendari – eroi, creatori și făuritori care au construit și au apărat Patria îmbogățindu-i mărețul patrimoniu. Această sărbătoare simbolizează nu doar linia de pornire a statalității ruse moderne și parcursul istoric milenar cu o cultură bogată și specifică. Ziua Rusiei este simbolul patriotismului și al consolidării poporului țării noastre și a întregii comunități ruse de multe milionare.

Rusia și Moldova sunt legate printr-o prietenie seculară, valori morale și spirituale comune, simpatie reciprocă profundă. Noi apreciem înalt bunele relații dintre compatrioții noștri care locuiesc pe teritoriul Moldovei și pe toți cei care pledează pentru dezvoltarea colaborării dintre cele două state. Sunt convins de importanța consolidării dialogului bilateral interstatal întru binele popoarelor țărilor noastre, în interesul  stabilității și securității în regiune.

Primiți urările de pace, bună înțelegere și prosperitate! Multă sănătate, bunăstare și tot ce este mai bun pentru dumneavoastră și familiile dumneavoastră”.

Fluxul de știri
0