Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultimă oră: Șeful IGP a fost demis din funcție de noul Guvern

© Sputnik / Miroslav RotariАлександр Пынзарь
Александр Пынзарь  - Sputnik Moldova
Abonare
În ședința de astăzi a noul Guvern a fost demis din fucție șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pânzari.

CHIȘINĂU, 10 iun - Sputnik. Șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexadrul Pânzari, a fost demis din funcție prin votul unanim al membrilor noului Guvern. În locul lui a fost numit Gheorghe Balan. 

Ședința parlamentului, 09 iunie 2019 - Sputnik Moldova
Politică
Avertisment dur: Maia Sandu, către angajații din structurile de forță și de drept

”Cadrul Ministerului de Interne acționează de o moralitate plecară. Un om care a fost implicat în evenimentele din 7 aprilie. Un om care slujește unui regim criminal. Vin cu propunerea către premier să luăm decizia de a demite din funcția de șef al Inspectoratul de Politie pe Alexandrul Pânzari”, a declarat ministrul Justiției numit de noul Guvern, Andrei Năstase.

Amintim că ieri șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pânzari, a refuzat să se subordoneze noului ministru de Interne care a fost numit sâmbătă în Parlament, Andrei Năstase.

Pânzari a spus că ministrul lui este Alexandru Jizdan. Întrebat de reporterii TV8 cum reacționează la îndemnurile lui Andrei Năstase și Maiei Sandu ca Poliția să se subordoneze noului Guvern, Alexandru Pânzari a răspuns: „Noi reacționăm la legislația în vigoare și la normele constituționale. Ministrul meu este ministrul Jizdan”, a adăugat șeful IGP.

Fluxul de știri
0