Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Demiteri și numiri în funcții la prima ședință a Guvernului Sandu - Video

Ședința parlamentului, 09 iunie 2019
Ședința parlamentului, 09 iunie 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Maia Sandu anunță un șir de demiteri și numiri care vor fi făcute în cadrul primei ședințe a Guvernului nou votat de Parlament, ședința urmând să aibă loc luni la ora 11:00, în sediul Parlamentului.

CHIȘINĂU, 9 iun - Sputnik. Luni, la ora 11:00 va fi organizată ședința Guvernului. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de Maia Sandu, în cadrul unei conferințe de presă.

”Vrem să vă informăm că mâine, la 11:00, va avea loc ședința Guvernului. Ședința se va petrece aici în clădirea Parlamentului. Mai multe detalii despre locul ședinței o să vă oferim ulterior. În această primă ședință a Guvernului nou votat se vor pune în discuții primele demiteri și numiri în funcție”, a declarat Sandu.

 
Totodată, ea le-a mulțumit tuturor celor care au transmis mesaje pentru toți cei care îi sprijină. Totodată, Maia Sandu a mulțumit reprezentanților organizațiilor internaționale, precum este cel al Consiliului Europei, pentru mesajele de sprijin pentru procesele democratice.
Fluxul de știri
0