Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele Dodon: Nimeni nu va accepta un plan de federalizare a Republicii Moldova

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În cadrul unui briefingului ținut astăzi în Parlament, președintele Igor Dodon a dezmințit declarațiile făcute ieri de liderul democraților, Vlad Plahotniuc, că șeful statului ar fi cerut sau i-ar fi promis lui Dmitri Kozak federalizarea Republicii Moldova. Dodon spune că acest lucru l-ar fi făcut chiar Vladimir Plahotniuc.

Protest la Guvernul Republicii Moldova, 09 iunie 2019 - Sputnik Moldova
Politică
Protestul PDM în PMAN: Mulțimea scandează împotriva noii coaliții majoritare
CHIȘINĂU, 9 iun - Sputnik. "Nu va accepta nimeni un plan de federalizare a Republicii Moldova. Nici partenerii externi nu vor accepta în această situație federalizarea Republicii Moldova. Propunerea de federalizare a fost făcută de Vladimir Plahotniuc vicepremierului rus, Dmitri Kozac", a declarant președintele Dodon.

Amintim că ieri președintele Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, a declarat că Igor Dodon a negociat cu el formarea unei alianțe de guvernământ și aceasta era ca și făcută dacă democrații acceptau federalizarea Republicii Moldova. Adică exact invers la ceea ce a declarat astăzi Dodon.

Fluxul de știri
0