Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Andrei Năstase, despre protestul PDM - Video

Abonare
Liderul PPDA, Andrrei Năstase, care a fost numit în funcția de ministru de Interne de către noua majoritate parlamentară, a comentat pentru Sputnik Moldova acțiunea de protest organizat de Partidul Democrat din Moldova. El a făcut această declarație înainte de începutul ședinței de astăzi a Parlamentului.

"Avem semnale că bugetarii sunt obligați să vină în Piața Marii Adunări Naționale, oamenii care beneficiază de ajutoare financiare sunt obligați să vină în Piața Marii Adunări Naționale, nu există voința liber exprimată a cetățenilor Republicii Moldova în acest moment. Nu este un protest sincer, este o conspirație la adresa votului popular dat în data de 24 februarie 2019, atunci când în Parlamentul Republicii Moldova a fost trimisă o majoritate cu un mandat foarte clar de a scăpa de această guvernare criminală Plahotniuc și de tot anturajul său, inclusiv de instituțiile capturate ale statului pe care ni le dorim cu toții depolitizate, demafiotizate", a spus Năstase.

Fluxul de știri
0