Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultima Oră: Dodon nu semnează decretul de dizolvare a Parlamentului - Video

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Молдовы Игорь Додон
Президент Молдовы Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, susținută în dimineața zilei de sâmbătă, că nu semnează astăzi decretul de dizolvare a Parlamentului și i-a îndemnat pe cetățeni să nu iasă în stradă: Nu fiți carne de tun.

CHIȘINĂU, 8 iun - Sputnik. Președintele Igor Dodon a anunțat că nu semnează astăzi decretul de dizolvare a Parlamentului. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă din această dimineață.

”Situația este una foarte complicată și gravă, suntem în preajma unei destabilizări masive în Republica Moldova. Cei care vin prin revoluție, pleacă tot așa. Se pare că nu au învățat lecția”, a declarat Dodon.

Totodată, Dodon a precizat că, în funcție de situație, va invita fracțiunile la consultări.

”Luni vom iniția, în caz de necesitate, aceste consultări. Eu nu am chemat lumea în stradă, noi am făcut tot posibil ca să nu fie destabilizare”, a precizat Dodon.

De asemenea, președintele țării a venit cu un îndemn către cetățeni.

”Eu vă rog, stați acasă. Nu vă dați provocați. Astăzi, mâine nu ieșiți în stradă. Miza este ca să vă impună să ieșiți în stradă. Au să infiltreze provocatori. Stați acasă cu familiile. Nu trebuie să fiți carne de tun”, a anunțat Dodon.

”Eu sper foarte mult să evităm destabilizarea situației”, a conchis Dodon.

Fluxul de știri
0