Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Andrei Năstase: ACUM și PRSM încă mai negociază, dar au curajul să meargă înainte

© Sputnik / Miroslav RotariAndrei Năstase
Andrei Năstase - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele PPDA, Andrei Năstase, a venit la Parlament ca să participe la ședința în plen anunțată de blocul ACUM și de PSRM.

CHIȘINĂU, 8 iun – Sputnik. Întrebat de jurnaliști dacă ACUM și PSRM  au ajuns la o înțelegere privind formarea unei coaliții de guvernământ, Andrrei Năstase a spus că încă se mai poartă discuții, dar este important că și blocul ACUM, și PSRM au suficient curaj ca să meargă mai departe.

Посол России в Молдове Олег Васнецов - Sputnik Moldova
Politică
Ambasadorul Federației Ruse a ajuns la Parlament - Video

Solicitat să comenteze faptul că ședința în plen a Parlamentului ar urma să se desfășoare fără aparatul legislativului, liderul PPDA, Andrei Năstase, a declarat: "dacă nou ni se creează probleme, noi vom găsi soluții pentru aceste probleme - avem curaj și avem susținerea poporului nostru, a populației".

El a mai spus că cele două parți, ACUM și PSRM, că presa și diplomații străini să aibă acces în Parlament.

"Vom face tot posibilul ca presă să intre în Parlamentul Republicii Moldova, vrem să ne asigurăm că și reprezentanții ambasadelor acreditate la Chișinău vor fi prezenți aici", a spus Năstase.

Fluxul de știri
0