Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Înfiorător: A fost făcut public filmul cu copilul căzut de la etajul 3 la Ciocana

© Sputnik / Miroslav RotariСкорая помощь
Скорая помощь  - Sputnik Moldova
Abonare
Internauții au publicat pe rețelele de socializare un film făcut în cazul copilului căzut ieri seara, de la etajul 3 al unui bloc din strada Mihai Sadoveanu din raionul Ciocana al municipiului Chișinău.

CHIȘINĂU, 6 iun – Sputnik, S.P. Potrivit relatărilor presei locale, copilul în vârstă de doar 6 ani, a urcat pe pervazul ferestrei și s-a lăsat peste plasa de protecție împotriva insectelor. Aceasta a sărit din jgheaburi și micuțul s-a prăbușit de la etajul 3 al blocului.

Наводнение - Sputnik Moldova
Un oraș din Moldova, aproape înghițit de ape: Poliția vine cu un avertisment – Video

Oamenii legii au anunțat că micuțul suferea de autism și se afla sub supravegherea bunicii sale. Din fericire, în urma impactului cu asfaltul de jos el nu a suferit răni nici măcar ușoare, ci doar zgârieturi și o sperietură zdravănă. Oricum, timp de câteva zile el se va afla sub supravegherea medicilor.

Oamenii legii au anunțat că părinții copilului vor fi trași la răspundere pentru că au lăsat copilul sără supraveghere. 

În înregistrarea video se aude cum copilul plânge, la câteva minute după ce au venit medicii chemați de trecători și l-au urcat în mașina Salvării.

Fluxul de știri
0