Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fără milă: Iată ce i-au făcut doi minori unei bătrâne – Detalii

© Sputnik / Evgheni PanasencoПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Doi minori au fost reținut de polițiști după ce au jefuit-o pe o bătrână în curtea blocului de locuit din Capitală.

CHIȘINĂU, 5 iun – Sputnik. Doi minori de  15 ani, originari din Capitală, au fost reținuți de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție din sectorul Râșcani al Capitalei. Aceștia sunt cercetați pentru că au jefuit o bătrână.

Задержанный - Sputnik Moldova
Societate
Ca în anii 90: Jaf, răpire de persoane și înșelăciune

Cazul a avut loc în data de 29 mai, pe bulevardul Moscovei. Victimei de 83 de ani i-a fost furată geanta, în timp ce se afla în curtea blocului. Acesteia i-a fost cauzat un prejudiciu de 1 mie 350 de lei.

La fața locului s-au deplasat polițiștii sectorului Râșcani pentru a stabili toate circumstanțele. În urma măsurilor speciale de investigație, oamenii legii i-au identificat și reținut pe suspecți. Aceștia au fost duși la inspectoratul de Poliție pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale, minorii și-au recunoscut vinovăția și totodată au fost recunoscuți și de partea vătămată. Este de menționat că minorii nu sunt la prima abatere de la lege, anterior fiind cercetați pentru comiterea unor infracțiuni similare.

Minorii  sunt cercetați în stare de libertate, iar pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf. Potrivit legii, această infracțiune se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Fluxul de știri
0