Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vin iar ploile peste Moldova: Avertizarea meteorologilor

© AFP 2024 / PHILIPPE HUGUENploi
ploi - Sputnik Moldova
Abonare
Vom mai avea parte de ploi torențiale ca cele din ultima perioadă? Iată ce prognozează Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

CHIȘINĂU, 6 iun – Sputnik. Vreme instabilă și în continuare. Meteorologii au emis o nouă avertizare de cod galben de vijelii, averse și descărcări electrice. Ploile puternice însoțite de descărcări electrice vor cădea pe tot teritoriul țării.

Cu toate acestea, va fi deosebit de cald și în continuare – valorile termice maxime vor oscila între 27 și 30 de grade Celsius. Vremea va rămâne, în general, ploioasă în toată țara pe parcursul întregii săptămâni.

Condițiile meteo vor fi complicate și în România. Meteorologii din țara vecină au anunțat cod galben de furtună care vizează cea mai mare parte a țării, valabil până mâine. Vor cădea cantități de apă însemnate, iar instabilitate atmosferică va fi accentuată. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și grindină.

Fluxul de știri
0