Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vacanța 2019: Moldovenii pot ajunge la mare cu 180 de lei

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaPlajă
Plajă - Sputnik Moldova
Abonare
Din 7 iunie, va fi redeschisă cursa Chișinău – Zatoka, cu extindere până la Karolino-Bugaz. Autocarele vor porni din Chișinău de la Gara auto Centru, la 23:40, de la Gara auto Nord, la 23:35, iar din Karolino-Bugaz, la 16:00, și, respectiv, la 16:40.

CHIȘINĂU, 5 iun – Sputnik. Din 7 iunie, pentru toţi doritorii să călătorească spre localitățile și stațiunile balneare ucrainene de pe litoralul Mării Negre, va fi redeschisă cursa Chișinău – Zatoka, cu extindere până la Karolino-Bugaz.

Tren Поезд - Sputnik Moldova
Societate
Din 1 iunie, trenul modernizat de pe ruta Chișinău-Odesa va circula zilnic

Autocarele vor porni din Chișinău de la Gara auto Centru, la 23:40, de la Gara auto Nord, la 23:35, iar din Karolino-Bugaz, la 16:00, și, respectiv, la 16:40. Potrivit întreprinderii ”Gările Auto moderne”, cursele vor fi operate în fiecare zi pe toată perioada estivală.

Costul unui bilet de călătorie este de 180 de lei. Pe teritoriul Moldovei procurarea biletelor poate fi efectuată doar la casele Gărilor auto Centru și Nord, sau accesând site-ul www.autogara.md.

Rutele vor fi deservite în baza autorizațiilor de transport rutier de persoane, eliberată în conformitate cu prevederile Codului transporturilor rutiere.

Din data de iunie 2019, și trenul modernizat de pe ruta Chișinău-Odesa circulă zilnic. Î.S. „Calea Ferată din Moldova” anunță că decizia a fost luată la solicitarea călătorilor. Astfel, s-a dublat numărul de locuri cu vagoane suplimentare pe toată durata sezonului estival.

Fluxul de știri
0