Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident fatal la Cahul: Mașină făcută zob și șoferul mort pe loc - Foto

CC0 / Pixabay / Alexas_Fotos / Авария
Авария - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident cumplit s-a produs la Cahul. Un om a murit după ce mașina pe care o conducea a ajuns într-un copac.

CHIȘINĂU, 5 mai - Sputnik. Un şofer de 41 de ani a murit pe loc după ce a ajuns cu maşina pe care o conducea într-un copac. Accidentul s-a produs aseară la intrarea în oraşul Cahul.

Potrivit Poliţiei, victima venea din direcţia oraşului Taraclia cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului şi nu a reuşit să ocolească sensul giratoriu. Ulterior, vehiculul a fost proiectat într-un copac de pe marginea drumului. Potrivit oamenilor legii în maşină se afla şi o pasageră în vârstă de 31 de ani care s-a ales doar cu câteva zgârâieturi, aceasta nu a fost internată în spital.

© Photo : INspectoratul de Poliție CahulAccident la Cahul
Accident fatal la Cahul: Mașină făcută zob și șoferul mort pe loc - Foto   - Sputnik Moldova
Accident la Cahul

”În data de 4 iunie la ora 20:50 a sunat cineva la Poliție și a anunțat că la intrarea în Cahul s-a produs un accident grav. Oamenii legii au mers la fața locului și au constatat că un bărbat de 41 de ani a murit. Acesta conducea cu viteză excesivă și s-a tamponat într-un copac. Mașina a fost distrusă în proporție de 70 la sută”, a declarat ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Cahul Cristina Ciobanu pentru Sputnik Moldova.

Accident teribil în Găgăuzia

Tot pe 4 iunie, a avut loc un grav accident rutier autonomia găgăuză. O persoană a decedat, iar alte patru, printre care și un minor, au suferit diverse traumatisme. Acesta s-a produs pe drumul magistral M3, în apropiere de localitatea Bugeac, UTA Găgăuzia.

Fluxul de știri
0