Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sputnik Moldova conduce din nou clasamentul celor mai populare media online

© Sputnik / Miroslav RotariÎn Moldova a demarat un nou proiect internațional SputnikPro
În Moldova a demarat un nou proiect internațional SputnikPro - Sputnik Moldova
Abonare
Conform datelor unei prestigioase agenții de rating, deja în mod tradițional, site-ul nostru se află în fruntea clasamentului primelor 10 cele mai populare media online din Moldova.

CHIȘINĂU, 5 iun – Sputnik. Sputnik Moldova continuă să conducă clasamentul celor mai populare media online din țara noastră. Conform datelor studiului realizat de către agenția Gemius, în martie și aprilie 2019, numărul cititorilor Sputnik Moldova a crescut cu încă un procent. Ponderea cititorilor care îi revine site-ului Sputnik Moldova constituie 14 procente.

Studenți, instituții superioare de învățământ - Sputnik Moldova
Învățământul universitar din Moldova: În 2019 va fi și mai rău

Factorul principal al succesului nostru sunteți voi, cititorii noștri. Voi ne sugerați subiecte interesante, atrageți atenția asupra celor mai stringente probleme cu care se confruntă Moldova.

Profesionalismul și reflectarea obiectivă a agendei internaționale și interne, imparțialitatea și echilibrul, informațiile actuale și exacte reprezintă stilul de creație al colectivului Sputnik Moldova. Zilnic, în regim 24/7, informăm despre cele mai importante și interesante evenimente care au loc atât în Moldova, cât și în afara ei.

În condițiile în care mijloacele de informare în masă înclină tot mai des să se divizeze în tabere politice, jertfind obiectivitatea în scopuri conjuncturale, iar scindarea pe criterii geopolitice denaturează principiile de bază ale mass-media, în paginile și emisiunile radio Sputnik Moldova cititorii și radioascultătorii găsesc informații obiective și imparțiale, de care duce lipsă societatea contemporană.

Nu ne rămâne decât să cităm una dintre agențiile analitice occidentale care iarăși a fost însărcinată să descopere în politica informațională a agenției Sputnik Moldova semne de „propagandă”. Oricât ar părea de paradoxal, acest criteriu a devenit una dintre cele mai ample aprecieri ale activității noastre.

„Sputnik Moldova” este un site de știri care susține valorile naționale, care cuprinde o parte considerabilă a auditoriului și oferă diferite programe și formate ale genurilor informaționale. El se focalizează pe elucidarea temelor care prezintă un interes social în Republica Moldova, și pe acest fundal pune la dispoziția auditoriului moldav informații pozitive despre Rusia, vorbește despre avantajele economice și sociale care ar putea să apropie ambele țări. Sputnik s-a stabilizat ferm în mediul informațional moldav”.

Vă mulțumim că sunteți cu noi, dragi prieteni. Auditoriul Sputnik este în creștere, iar noi suntem gata să cucerim noi înălțimi!

 

Fluxul de știri
0