Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A făcut-o noaptea: Fapta rușinoasă a unui tânăr din Căușeni - Foto

Abonare
Un tânăr din Căușeni a dat de belea după ce a fost prins de oamenii legii - iată ce a făcut în această noapte.

CHIȘINĂU, 4 iun - Sputnik, C.S. Un tânăr din Căușeni, aflat la volanul unui automobil de model „VW Passat” a dat de belea. Acesta a fost reținut de polițiști în această noapte, aproximativ la ora 3:00. Oamenii legii, aflați la supravegherea circulației rutiere, l-au somat pe șofer să stopeze automobilul pentru verificări.

La volan se afla un tânăr de 21 de ani, iar la solicitarea inspectorilor de a prezenta actele, acesta a dat dovadă de comportament agitat. În timpul discuției, polițiștii au observant în salonul automobilului bunuri de uz casnic, două televizoare, o freză, un aspirator, un motoferestrău, un aparat de sudat, un cuptor electric și altele.

Ulterior, tânărul a recunoscut că le-a furat din casa unui locuitor al orașului Căușeni. Acesta a spart geamul și a intrat în casă. Mai mult, polițiștii din căușeni au stabilit că acesta nu deține permis de conducere.

Pentru documentare, acesta a fost condus la IP Căușeni. Menționăm că tânărul nu deține permis de conducere.

Fluxul de știri
0