Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Tragedie: În timpul ploilor torențiale: La Nistru un pescar a fost lovit de fulger

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaFulger
Fulger - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat, împreună cu prietenul său, se aflau într-o barcă pe Nistru. Potrivit martorului ocular, totul s-a produs în câteva secunde.

CHIȘINĂU, 3 iunie – Sputnik. Tragedia s-a întâmplat luni dimineața, în satul Parcani din raionul Slobozia. Un bărbat de 30 de ani a murit lovit de fulger.

„În timpul ploii însoțite de descărcări electrice, el se afla împreună cu prietenul său în barcă pe râu. Tragedia s-a întâmplat în jurul orei cinci, pe Nistru”, au comunicat organele de drept din localitate.

Potrivit martorului ocular, totul s-a produs în câteva secunde: un fulger orbitor, urmat de bubuitul asurzitor al unui tunet, după care victima a căzut fără a da semne de viață. Prietenul s-a grăbit să-l ajute, chemând ambulanța. La locul tragediei au sosit medicii și grupul operativ.

„Examinând corpul neînsuflețit, experții au presupus că fulgerul l-a lovit în regiunea gâtului. Cauza exactă a decesului va fi cunoscută după autopsie”, au spus oamenii legii.

Pe acest caz se fac investigații.

Fluxul de știri
0