Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

De astăzi, aceste străzi din Chișinău trebuie ocolite

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Începând cu data de 3 iunie, mai multe străzi din Chișinău vor fi închise în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelelor exterioare de alimentare cu apă și canalizare. Iată adresele.

CHIȘINĂU, 3 iun – Sputnik. Pe parcursul lunilor iunie-iulie, în Chișinău, va fi suspendat traficul rutier pe strada Armenească, pe tronsonul cuprins între str. A. Bernardazzi și str. A. Șciusev. Sistarea circulației pe acest tronson de drum se face  în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelelor exterioare de alimentare cu apă și canalizare.

Astfel, în perioada 03-26 iunie, va fi sistat traficul rutier pe str. Armenească, tronsonul cuprins între str. A. Bernardazzi și A. Șciusev; în perioada: 21 iunie -20 iulie - pe str. A. Bernardazzi, tronsonul cuprins între străzile: Armenească și Bulgară și în perioada 20 iulie – 31 iulie, pe str. Bulgară, tronsonul cuprins între str. A. Mateevici și A. Bernardazzi.

Участники велозаездов Chisinau Criterium - Sputnik Moldova
Sport
Cursă de ciclism la Chișinău: Programul detaliat al evenimentului
 

Pe durata executării lucrărilor pe str. Armenească, tronsonul cuprins între str. A. Bernardazzi și str. A. Șciusev, circulația rutei de microbuz nr. 192 se va efectua de pe str. A. Mateevici, pe str. Bulgară, str. A. Șciusev, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

În  perioada 03 iunie-18 iulie, S. A. „Termoelectrica” va executa lucrări de reparație a rețelelor termice pe str. Otovasca, tronsonul cuprins între str. Podul Înalt și str. Negreșteni, iar S. A. „Apă Canal” va efectua lucrările de pozare a canalizării pe str. Podul Înalt.

În această perioadă, va fi suspendat traficul rutier pe str. Otovasca, tronsonul cuprins între str. Podul Înalt - str. Negreșteni, precum și pe str. Podul Înalt.

Itinerarele rutelor de transport public municipale vor fi organizate după cum urmează:

Autobuzele de pe liniile: nr. 24, nr. 31 și nr. 38:

  • Tur - de pe str. Ismail  pe str. Tudor Vladimirescu, str. Kiev, str. Alecu Russo, str. Meșterul Manole, str. Vadul lui Vodă și în continuare pe traseele stabilite.
  • Retur: - pe aceleași trasee.

Microbuzele de pe liniile: nr. 113, nr. 131, nr. 169 și nr. 191:

  • Tur - de pe str. Ismail pe str.  Vadul lui Vodă și în continuare pe traseele stabilite.
  • Retur: - pe aceleași trasee.

Durata timpului de călătorie spre centrul urbei și retur pe traseul de ocolire a rutelor de autobuz suburbane nr. 24, nr. 31 și nr. 38 se va majora cu 20-25 de minute. 

Fluxul de știri
0