Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fulgere, tunete și inundații: Consecințele ploii torențiale din Capitală - Video

© Sputnik / Yana ZaharovaГрязь на улице после ливня в Кишиневе
Грязь на улице после ливня в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Sectorul Buiucani a avut de suferit cel mai mult în urma ploii torențiale din această noapte - consecințele ploii torențiale din Capitală în imagini.

CHIȘINĂU, 3 iun – Sputnik. Mai multe străzi din Capitală au fost inundate în urma ploii torențiale din această dimineață. Strada Ion Creangă, din sectorul Buiucani, a fost acoperită de noroi și pietre.

Trecerea de pietoni de lângă magazinul ”UNIC”

Fulgere spectaculoase

Din această cauză, în dimineața zilei de 3 iunie pe această stradă s-au format ambuteiaje


 

De asemenea, a fost inundată strada Calea Ieșilor. În imaginile postate pe rețelele de socializare putem observa automobilele care se deplasează prin apă.

© Sputnik / Yana ZaharovaNoroi pe strada Ion Creangă din Capitală
Fulgere, tunete și inundații: Consecințele ploii torențiale din Capitală - Video - Sputnik Moldova
Noroi pe strada Ion Creangă din Capitală

”Sunt câteva străzi care au fost inundate în urma ploilor. Pe strada Alba-Iulia mai multe apartamente au fost inundate. Sunt două grădinițe, nr. 164 și 183 care au avut afectate", a declarat pretorul sectorului Buiucani Vadim Brânzaniuc.

În sectorul Râșcani al Capitalei, cel mai mult a fost afectată strada Albișoara. Potrivit autorităților, persoanele responsabile se află deja în teren pentru a remedia consecințele ploii torențiale.

Fluxul de știri
0