Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiu în Capitală: Peste 20 de oameni, blocați de flăcări într-o scară - Foto

CC0 / Pixabay / skeeze / incediu
incediu - Sputnik Moldova
Abonare
Incendiu devastator într-un bloc de pe strada Muncești din Capitală. Peste 20 de persoane au fost blocate de flăcări în scară.

CHIȘINĂU, 3 mai - Sputnik. Peste 20 de persoane au fost evacuate de pompieri după ce un incendiu a izbucnit într-un apartament la etajul doi al unui bloc de locuit cu cinci etaje de pe şoseaua Munceşti din Capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 12:46.

La faţa locului au fost trimise 5 autospeciale de intervenţie. Pompierii au stabilit că un apartament este total cuprins de flăcări, iar zeci de persoane sunt blocate în interiorul scării la etajele superioare.

Salvatorii au evacuat de urgenţă toate persoanele aflate în dificultate, iar cinci copii au fost salvaţi prin intermediul autoscărilor lansate de echipajele IGSU. Potrivit primelor informaţii, 7 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au inhalat fum. În urma incendiului, a fost afectat un apartament cu o cameră de la etajul 2, iar salvatorii au reuşit lichidarea incendiului fără ca acesta să obţină răspândire la alte locuinţe.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe Instagram.

Accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Fluxul de știri
0