Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Federația Rusă: Speculație - „Propunerile Statelor Unite de recunoaștere a lui Assad”

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaDmitri Peskov
Dmitri Peskov - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Kremlinul a comentat speculațiile apărute în presa internațională despre condițiile pe care le-ar înainta SUA Rusiei pentru recunoașterea legitimității lui Assad.

CHIȘINĂU, 3 iun – Sputnik. Kremlinul îndeamnă la o tratare cu acuratețe a informațiilor apărute în presa internațională despre o propunere a SUA de recunoaștere a legitimității liderului sirian, Bashar Assad, în cazul în care Moscova va cădea de acord să limiteze influența Iranului în Siria, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitryi Peskov.

Serghei Lavrov - Sputnik Moldova
Rusia
Reacţia Rusiei la cererea lui Trump de a părăsi Venezuela - „Plecaţi mai întâi din Siria”

“Nu aș vrea să merg prea departe, nu o voi face. Îi îndemn pe toți să trateze cu atenție tot felul de falsuri care vor fi lansate în spațiu informațional”, a declarat Peskov, fiind solicitat să comenteze informațiile apărute în presă despre condițiile recunoașterii lui Assad.

Mai devreme, publicația saudită Asharq Al-Awsat a anunțat, cu referință la surse diplomatice occidentale, că SUA și Israel intenționează să propună Rusiei la o întrevedere trilaterală în Ierusalim recunoașterea liderului sirian, Bashar Assad, eliminarea sancțiunilor împotriva autorităților de la Damasc, în cazul în care Moscova va cădea acord să limiteze influența Iranului în această țară.

Fluxul de știri
0