Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Cu fundul ”picant” în văzul tuturor: ce a făcut o femeie în fața a mii de oameni - Foto

© REUTERS / SERGIO PEREZTottenham Hotspur v Liverpool
Tottenham Hotspur v Liverpool - Sputnik Moldova
Abonare
Finala Ligii Campionilor UEFA între Liverpool și Tottenham a fost oprită în prima jumătate a reprizei din cauza unei femei, îmbrăcată doar într-un costum de baie sumar, care a intrat pe teren.

CHIȘINĂU, 2 iun - Sputnik. La doar 20 de minute după demararea partidei de fotbal între Liverpool și Tottenham, încheiată în prima partidă cu 1-0 datorită unei lovituri de penalty executate de Mohamed Salah, o blondă a alergat pe terenul Wanda Metropolitano, urmărită de oameni din pază.

Ea a fugit spre centrul terenului înainte de a fi reținută și condusă în afară, iat posturile TV au reușit să filmeze incidentul.

© AFP 2024 / JAVIER SORIANOUEFA Champions League
Cu fundul ”picant” în văzul tuturor: ce a făcut o femeie în fața a mii de oameni - Foto - Sputnik Moldova
UEFA Champions League

Se pare că avea un mesaj sau un logo inscripționat pe costumul ei de baie, negru, pe care ar fi promovat un canal YouTube de glume.

Utilizatorii rețelelor de socializare, inclusiv fostul atacant al echipei Liverpool Stan Collymore, au glumit pe seama personalului de la securitate privind prinderea intrusului și însoțirea lui de pe teren.

© AFP 2024 / OSCAR DEL POZOUEFA Champions League
Cu fundul ”picant” în văzul tuturor: ce a făcut o femeie în fața a mii de oameni - Foto - Sputnik Moldova
UEFA Champions League

Ulterior s-a stabilit că blonda care a intrat pe teren la Champions League este nimeni alta decât iubita prietenului ruso-american Vitaly Zdorovetskiy - Kinsey Wolanski.

Imediat ce femeia a fost evacuată de pe teren, meciul de fotbal a fost reluat. Acesta s-a încheiat cu victoria Liverpool cu un scor de 2-0.

Fluxul de știri
0