Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Autobuzul Chișinău-Milano, lansat oficial: Orarul cursei și costul biletelor

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaTransport public, copii, pasageri, oraș
Transport public, copii, pasageri, oraș - Sputnik Moldova
Abonare
A fost lansată prima cursă de transport pasageri dintre Chișinău și Milano. Care este orarul de circulație și cât costă biletul pentru maturi și copii.

CHIȘINĂU, 1 iun – Sputnik. De duminică, 2 iunie, va fi lansată prima cursă de autobuz din Chișinău spre Milano, Italia. Prima cursă de transport pasageri dintre Chișinău și Milano va fi cu intrare prin orașele Padova, Vicenza și Verona.

Pentru început, autocarele vor porni din Chișinău joi și duminică, începând cu ora 07:45, și respectiv 09:40, iar din Milano vor porni sâmbătă și marți.

Roma, Italia - Sputnik Moldova
Societate
Moldovenii din Italia: Ar putea fi ajutaţi să se angajeze mai uşor la muncă

Cursele vor fi operate cu autocare de categoria Euro 5. Costul biletelor este de 70 de euro. Pe teritoriul Republicii Moldova vânzarea biletelor se efectuează în lei moldovenești, în conformitate cu cursul Băncii Naționale în ziua vânzării biletului.

Pentru copiii cu vârsta de până la cinci ani se va achita doar jumătate din prețul biletului, iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 – 30 la sută din prețul biletului.

Biletele spre Milano pot fi cumpărate de la Gara de Sud din Chișinău.

Cursa a fost lansată în rezultatul înțelegerilor la care s-a ajuns în cadrul discuțiilor avute la Comisia mixtă moldo-italiană în domeniul transportului auto internațional de pasageri și mărfuri.

Fluxul de știri
0