Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Și-a transmis propriul accident live în timp ce urmărește o tornadă - Video

© REUTERS / Jeff Piotrowski A Tornado is seen in Keystone Lake, Oklahoma, March 25, 2015
A Tornado is seen in Keystone Lake, Oklahoma, March 25, 2015 - Sputnik Moldova
Abonare
Un şofer şi-a filmat propriul accident în timp ce transmitea live pe platforma Twitch. El încerca să urmărească o tornadă în Statele Unite. Însă, din cauza ploii torenţiale, a pierdut controlul asupra autovehiculului.

CHIȘINĂU, 1 iun – Sputnik. Şoferul urmărea o tornadă în Missouri, Statele Unite. Dar în loc să continue să filmeze dezlănţuirea naturii, și-a filmat propriul accident de mașină, scrie ro.sputnik.md.

Bărbatul povesteşte că a pierdut controlul asupra vehiculului din cauza ploii abundente. Din fericire a scăpat cu viaţă, însă maşina sa a fost avariată serios.

Şoferul a subliniat că „a rămas în urma furtunii pentru a ajuta echipele de căutare și salvare”. Filmuleţele cu urmărirea tornadelor au mare audiență pe platforma Twitch.

În video, şoferul pierde controlul asupra mașinii din cauza condiţiilor meteo. Din fericire, reuşeşte să evite tamponarea cu alte vehicule care erau în trafic și, în final, lovește o barieră de beton de pe marginea drumului.

Mașina sa a suferit avarii însemnate, însă victima susţine că are o stare bună de sănătate.

„Nimic rupt, nimic dislocat, doar puţin sânge pe mâinile mele”, a spus el.

Fluxul de știri
0