Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ploaia a dat peste cap ritmul zilnic al Capitalei – Video

Abonare
Plouă la această oră în toată țara. Precipitațiile abundente din Chișinău au paralizat traficul rutier.

CHIȘINĂU, 30 mai – Sputnik. Pe unele străzi se circulă bara la bară, iar nervii șoferilor sunt întinși la maxim. Când plouă aceasta este cu adevărat o problemă pentru Capitala noastră, mai ales în orele de vârf cânt toți se întorc acasă de la muncă. În unele situații șoferii pot sta chiar și o oră în șir în ambuteiaje.  

Încă de la primii stropi de ploaie, nici mașini de taxi nu mai poți găsi în Chișinău. Așa că dacă nu ai luat astăzi umbrela cu tine, vei fi nevoit să stai la birou până se oprește ploaia sau în cel mai bun caz - până vine cineva să te ia cu mașina.

Taximetriștii spun că atunci când plouă este greu să găsești o mașină liberă întrucât cererile sunt multe, iar taxiurile nu pot acoperi toate comenzile.

Adevărul însă este cu totul altul. Mulți taximetriști profită de timpul nefavorabil pentru a lua pasageri de pe marginea drumului și pentru a percepe taxe mai mari.

Fluxul de știri
0