Микрофон в студии радио Sputnik  - Sputnik Moldova
Radio
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Cine sunt norocoșii care merg la finala Ligii Campionilor susținuți de Sputnik Moldova?

© Sputnik / OsmatescoFotbal pentru prietenie
Fotbal pentru prietenie - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Patru tineri fotbaliști și un antrenor vor reprezenta țara la Proiectul Fotbal Pentru Prietenie. Copii vor face parte dintr-o tabără internațională fotbalistică și vor vedea finala Ligii Campionilor din tribunele stadionului Wando Metropolitano.
Cine sunt norocoșii care merg la finala Ligii Campionilor susținuți de Sputnik Moldova?

Câștigătorii programului au vizitat Federația Moldovenească de Fotbal și s-au întâlnit cu Nicolae Cebotari, Secretar General. Copiii au primit cadouri din partea forului fotbalistic national și au recunoscut că sunt fericiți pentru posibilitatea de a urmări pe viu Finala Ligii Campionilor UEFA, care se va juca pe 1 iunie la stadionul Metropolitano din Madrid.

Copii deasemenea au fost primiți călduros de Președintele CNO, Nicolae Juravschi. Tinerii au oferit oficialilor lanțul prieteniei care simbolizează nouă valori, printre care solidaritate, pace, toleranță, victorie. 

În acest an Republica Moldova a obținut cinci cote de participare la programul Fotbal Pentru Prietenie, organizat sub egida FIFA și UEFA pentru al doilea an consecutiv, cu susținerea FMF. În urma concursurilor organizate, au fost desemnați următorii câștigători: portar – Luca Grecu (FC Milsami), fundaș - Dumitru Diacov (FC Getica, Chișinău), mijlocaș - Roberto Rebeja (CF Măgdăcești, r-ul Criuleni), tânăr jurnalist – Nichita Chiosa (Liceul Leonardo Da Vinci din Chișinău), tânăr antrenor – Ștefan Caraulan (FC Codru Lozova).

Delegația Moldovei va fi cazată în tabăra fotbalistică de la Madrid în perioada 28 mai - 2 iunie și va urmări Finala Ligii Campionilor UEFA în care se vor întâlni echipele engleze Liverpool și Tottenham Hotspur.

Fluxul de știri
0