Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O tânără a murit la Anenii Noi, după ce un motociclist a fost strivit în Căușeni - Video

© Photo : Inspectoratul de Poliție Anenii NoiAccident la Anenii Noi
Accident la Anenii Noi - Sputnik Moldova
Abonare
Accident cumplit pe Șoseaua Mereni – Maximovca. Două automobile, una de model BMW, iar alta Suzuki, s-au ciocnit violent.

CHIȘINĂU, 29 mai – Sputnik. În urma impactului pasagera din mașina BMW, în vârstă de 27 de ani, a murit pe loc, iar șoferul de 22 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgență din Chișinău cu diverse traumatisme.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi Silvia Vetcu la volanul mașinii de model Suzuki se afla un bărbat de 40 de ani și un pasager de 21 de ani. De la ambii mirosea puternic a alcool. Și cei doi au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

© Photo : Inspectoratul de Poliție Anenii NoiAccident la Anenii Noi
O tânără a murit la Anenii Noi, după ce un motociclist a fost strivit în Căușeni - Video  - Sputnik Moldova
Accident la Anenii Noi

Șoferul mașinii de model Suzuki a ieșit pe contrasens și a lovit puternic automobilul de model BMW, care mergea regulamentar. Șoferului automobilului Suzuki i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii stării de ebrietate.

© PhotoAccident la Anenii Noi
O tânără a murit la Anenii Noi, după ce un motociclist a fost strivit în Căușeni - Video  - Sputnik Moldova
Accident la Anenii Noi

În acest caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează să fie stabilite toate circumstanțele producerii accidentului. Amintim că ieri un motociclist s-a stins din viață după ce s-a lovit violent într-un pilon de beton. În urma impactului, vehiculul a luat foc. Pe motocicletă se mai afla şi o tânără de 16 ani. Motociclistul a murit pe loc, iar pasagera a fost dusă la spital în secția de reanimare. Potrivit Poliţiei, tânărul nu avea permis de conducere şi circula cu viteză excesivă.

Tot ieri, un alt motociclist la Chișinău, care se deplasa pe strada Grenoble, a suportat un grav accident după ce a intrat în coliziune cu un automobil. Imaginile publicate de internauți de la locul accidentului sunt înfiorătore și nu sunt recomandate să fie privite de cei sub 18 ani. 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe Instagram.

Accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Fluxul de știri
0