Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Imagini apocaliptice: „Bombardare” cu grindină și distrugeri imense - Video

CC0 / Pixabay / rohrspatz / Град
Град - Sputnik Moldova
Abonare
Ieri a fost valabilă o avertizare de Cod roşu de vijelii şi grindină - fenomenele meteo extreme au făcut ravagii. Localnicii au postat pe Facebook imagini, care au devenit în scurt timp virale.

CHIȘINĂU, 29 mai – Sputnik. Ieri, în intervalul de valabilitate a Codului roşu emis de Administrația Națională de Meteorologie din România, furtuna şi grindina au produs pagube substanţiale mai ales în judeţele Sălaj, Dolj, Maramureş, Baia Mare. Bucăţile de grindină au fost de dimensiunea unui ou de găină sau a unei bile de biliard.

Mulţi localnici s-au trezit cu parbrize şi caroserii ciuruite, dar au fost şi alte pagube: acoperişuri distruse, geamuri sparte la blocuri, copaci doborâţi.

Imagini video din Zalău, județul Sălaj, 28 mai, orele 15:30.

BAIA MARE - 28 MAI 2019

Primarul oraşului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a transmis live pe Facebook în timpul furtunii, precizând că se intervine pentru a remedia pagubele produse.

În intervalul în care a fost în vigoare Codul roşu de grindină, locuitorii au fost avertizaţi să evite ieşirea în aer liber.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe Instagram.

Accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Fluxul de știri
0