Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Coșmarul continuă: O victimă a accidentului de motocicletă, cu elicopterul la Capitală

Abonare
O tânără care a avut de suferit în accidentul de motocicletă din data de 27 mai a fost transportată cu elicopterul la Chișinău.

CHIȘINĂU, 29 mai – Sputnik. Tânăra de 16 ani care se afla pe motocicletă în timpul accidentului produs în data de 27 mai, în care un tânăr a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un pilon de beton, a fost transportată cu elicopterul de la spitalul din Căușeni la Institutul Mamei și al Copilului.

Accident  - Sputnik Moldova
Accidente
Accident teribil la Căușeni: Sunt morți și răniți - Foto

Potrivit presei locale, victima a fost transferată în Capitală pentru că avea nevoie de sânge, astfel fiind efectuată terapia hemotransfuzională. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Raional Căuşeni, în data de 27 mai, pacienta a fost internată fiind în stare de șoc cu leziuni ale oaselor bazinului, dar şi multiple plăgi rupte.

Intervenție SMURD: Un bărbat a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă>>>

În urma măsurilor de terapie intensivă, s-a reușit deșocarea pacientei cu stabilizarea funcțiilor vitale.

Apocaliptic: Drumuri presărate cu cadavre de motocicliști – filmul făcut public de Poliție>>>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe Instagram.

Accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Fluxul de știri
0