Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tren blocat la Bălți: Cabluri de înaltă tensiune au căzut peste vagoane - Video

© Photo : Facebook / IGSUTren blocat în apropiere de Bălți
Tren blocat în apropiere de Bălți - Sputnik Moldova
Abonare
Cabluri de înaltă tensiune au căzut peste trenul Bălți - Ocnița, în care se aflau 20 de persoane - salvatorii oferă detalii.

CHIȘINĂU, 28 mai - Sputnik. Un tren de pe linia Ocniţa-Bălţi a rămas blocat în apropiere de municipiul Bălți, după ce mai multe cabluri de înaltă tensiune care erau instalați pe un pod au căzut peste el.

Potrivit salvatorilor, cablurile s-au desprins și au căzut peste cele patru vagoane ale trenului. La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului căutare salvare nr. 2, care a efectuat lucrări de deblocare a vagoanelor.

Operațiunea de deblocare a durat aproximativ două ore, iar pentru restabilirea circulației trenurilor au mai fost necesare încă 3 ore.

Autoritățile precizează că în prezent linia este practicabilă, iar toate cursele au fost reluate. În tren se aflau 20 de persoane. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Fluxul de știri
0