Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Se schimbă iarăși vremea: Iată ce ne așteaptă în zilele următoare

© Sputnik / Родион ПРОКАPloaie
Ploaie - Sputnik Moldova
Abonare
Mâine, condițiile meteo nu se vor deosebi prea mult de cele de astăzi, în zilele următoare însă vremea se va schimba radical.

CHIȘINĂU, 28 mai – Sputnik. Meteorologii au actualizat prognoza pentru următoarele șapte zile. Va fi foarte cald și în continuare. Pe parcursul următoarelor zile, valorile termice maxime vor oscila între 28 și 30 de grade.

Totodată, de mâine revine instabilitatea atmosferică. Va ploua în nordul și centrul țării, pe alocuri puternic. Precipitațiile vor fi însoțite de descărcări electrice.

Joi, precipitațiile vor cuprinde toată țara și vor ține până la începutul săptămânii viitoare, anunță meteorologii.

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru următoarele zile
Se schimbă iarăși vremea: Iată ce ne așteaptă în zilele următoare - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele zile

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis astăzi o avertizare cod galben de vânt. Se prevăd intensificări ale vântului din direcție sud-estică în rafale de până la 15-20 m/s.

Totodată, până pe 5 iunie este în vigoare o avertizare hidrologică de inundații. Este posibilă în continuare creșterea nivelului apei în râul Nistru, cu ieșirea apei în luncă.

Și meteorologii din România au emis astăzi cod galben de ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină, în aproape toată țara. Până în 1 iunie, vor fi averse, chiar şi cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie şi izolat grindină.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe Instagram.

Accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Fluxul de știri
0