Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ana Bodrug a păstrat în sceret, zeci de ani, mai multe texte: Vezi ce anume

© Sputnik / OsmatescoAna Bodrug
Ana Bodrug - Sputnik Moldova
Abonare
Invitata emisiunii Sputnik Matinal, Ana Bodrug, fostă solistă la Filarmonica Națională, a păstrat zeci de ani în memorie versuri pe care nu a avut curajul să le publice decât abia după ce și-a încheiat cariera în domeniul muzical.
Ana Bodrug a pastra in secret zeci de ani mai multe texte ? Vezi ce anume ?

Ana Bodrug susține că încă din copilărie și-a dorit să scrie versuri doar că i-a fost frică să nu fie persecutată.

"Versurile mele au și un substrat politic. Vorbesc despre viața grea pe care o aveau oamenii, despre problemele pe care le înfruntau. Trăiam o perioadă când cei care își exprimau nemulțumirile prin versuri sau texte erau considerați oameni incomozi regimului. De asta m-am decis abia acum câțiva ani să public versuri pe care de-o viață le aveam în memorie. Am decis ca lucrurile frumoase să iasă la suprafață", a declarat autoarea. 

Ana Bodrug este un om plin de vise, aspirații, simboluri, iar poezia pe care o scrie denotă o sensibilitatea aparte a sufletului. Ea se inspiră din frumusețea Universului, din lucruri aparent minore, dar care oferă energia de care avem nevoie. 

"Îmi doresc mult să mai scot la lumină o carte despre ceea ce simt, despre anumite stări și emoții trăite. Am fost atrasă de cultură și literatură mereu. Trăiesc un moment de explozie emoțională și o regăsire a sufletului", a conchis Ana Bodrug.

Despre creația Anei Bodrug puteți afla mai multe în materialul audio atașat.

Fluxul de știri
0